Червона риба - як правильно засолити: смачні рецепти маринадів для риби | FoodOboz
Червона риба - дуже цінний та корисний продукт, який можна використовувати для приготування салатів, закусок, намазок. А ще з риби можна зробити тартар, просто запекти на мангалі. Ще рибу можна дуже смачно засолити із спеціями, соком лимона, перцем.
Кулінар опублікував в Instagram рецепт неймовірно смачної маринованої сьомги, приготованої з цибулею та спеціями.
1. Вийміть кісточки з риби та наріжте її на великі шматки, потім покладіть у миску.
2. Додайте два різновиди цибулі, чорний перець, сіль, зерна коріандру та подрібнений у ступці гострий перець.
3. Об'єднайте всі компоненти та введіть оливкову олію, після чого поставте в холодильник на 4 години.
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: