Хліб може стати чудовою основою: оригінальний рецепт запіканки з сиром без використання тіста.


Хлібно-сирова запіканка з беконом - це простий і смачний спосіб використовувати хліб, що залишився.

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як можна зробити пікантну сирну запіканку на основі хліба.

Запіканка з хлібом, сиром та беконом - чудовий спосіб перетворити залишки хліба на смачний та швидкий сніданок.

Поріжте бекон на шматочки та обсмажте до апетитної золотавої скоринки. Замість бекону можна використовувати інші види м'яса або обсмажені гриби. Хліб слід нарізати кубиками.

Збити яйця з молоком, додати сіль та перець, залити хліб цією сумішшю. Додати тертий сир, вимішати і залишити на кілька хвилин, щоб хліб увібрав рідину.

Втрутити бекон або інші добавки в хлібну масу.

Викласти суміш у змащену маслом форму, накрити фольгою і випікати при 180°C близько 45 хвилин. Усередині запікання зняти фольгу, щоб верх зарум'янився. Подавати гарячою, щоб сир тягнувся.

Рецепт смачного йогуртового пирога від переможниці шоу "Мастер Шеф": легкий у приготуванні та надзвичайно смачний!

Ось альтернативний варіант: "Картопляні деруни з курячим м'ясом: оригінальний рецепт замість традиційних котлет."

Related posts