Ікра з баклажанів - унікальний рецепт овочевої закуски - апетитна баклажанна ікра | FoodOboz
Ікра з баклажанів - це традиційна страва, яка добре відома кожній українській господині. Осінь є ідеальним часом для її приготування, адже в цей період овочі найсоковитіші та найсвіжіші. Хоча існує безліч варіантів цього делікатесу, класичний рецепт з болгарським перцем, цибулею та помідорами все ж залишається найулюбленішим.
Ідея приготування смачної домашньої ікри з баклажанів опублікована на сторінці фудблогерки Дарини з ніком treskablog в Instagram. Саме за таким рецептом готувала бабуся кулінарки.
1. Приготуйте баклажани, запікаючи їх у духовці або відварюючи.
2. Всі овочі, крім томатів, подрібнити.
5. З томатів зняти шкірку і збити їх у блендері.
6. Вміст томатної пасти з'єднайте з іншими овочами.
7. Додати олію.
8. Добре перемішати і додати спеції за смаком.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: