Швидкий рецепт тіста для піци: кухар поділилася бездоганним способом приготування.
Завдяки цьому легкому рецепту ви завжди зможете приготувати ніжне і смачне тісто для піци з хрусткою скоринкою.
Рецептом легкого та швидкого тіста для піци, яке завжди виходить ідеальним, поділилася українська фудблогерка Катерина Мовчан.
"Це моє улюблене швидке тісто для піци, яке я готую вже більше 10 років. Воно завжди дає класний і стабільний результат. Піца виходить смачною і затишно-домашньою", - відзначила кулінар.
У розрахунку на дві піци нам знадобляться такі інгредієнти:
У глибоку миску влити 400 г борошна і в центрі створити поглиблення. У цю ямку помістіть розкришені дріжджі, додайте цукор і половину обсягу води. Зверху присипте невеликою кількістю борошна та дайте постояти 10 хвилин.
Потім вводимо олію, сіль, додаємо залишок води і розпочинаємо замішувати тісто спочатку в мисці, а потім на столі, посипаному рештою борошна (50 г).
Отримаємо еластичну масу. Перекладаємо її в миску, злегка змащену олією, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 30 хвилин. Після цього обминаємо тісто руками, знову накриваємо і залишаємо ще на півгодини. За цей час об'єм тіста повинен зрости в два-три рази.
Коли тісто стане пухким, формуємо з нього основу для піци і додаємо улюблені інгредієнти. Випікаємо піцу при найвищій температурі в духовці до повної готовності, щоб краї стали золотистими та апетитними.
"На виконання цього процесу у мене знадобилося близько 5-7 хвилин", - зазначила кухар.
Усе таємниця в соусі: кулінар продемонстрував, як смачно приготувати картоплю.
Найулюбленіший осінній смаколик: простий рецепт яблучного пирога з нотками кориці.