Легкий і швидкий рецепт пасти з лососем від Джеймі Олівера – як приготувати пасту з лососем | Кулінарні новини | FoodOboz
Щоб приготувати цю основну страву, вам знадобиться зовсім небагато компонентів. Проте ваші близькі та запрошені будуть в захваті від пасти з лососем, виготовленої з листів лазаньї. Вони надають страві чудового сільського колориту, що робить її по-справжньому вишуканою.
Як швидко та просто приготувати пасту з лососем, Mirror розповів відомий шеф-кухар Джеймі Олівер. Він стверджує, що ця страва може стати ідеальною для будь-якої вечері.
Спершу розріжте листи лазаньї навпіл, а потім наріжте їх на смужки завширшки 2 сантиметри.
2. Зелену цибулю очистіть і дрібно наріжте разом зі шпинатом.
3. Половину лосося подрібніть і з'єднайте з ріпчастою цибулею та шпинатом.
4. Окремо вичавити лимонну цедру та натерти пармезан.
5. На сковороді з олією обсмажуємо ріпчасту цибулю, шпинат, подрібнений лосось та лимонну цедру.
6. Потім помістіть макарони в каструлю і налийте в каструлю окропу, щоб вона майже покрила макарони - приблизно 250 мл.
7. Додаємо частину води, в якій готували макарони, до овочів на сковороді і тушкуємо суміш протягом 4 хвилин.
8. Коли соус досягне бажаної консистенції, вливаємо лимонний сік і додаємо обидва види сиру. Приправте за смаком сіллю та перцем, наріжте залишок лосося та прикрасьте ще однією крапелькою оливкової олії.
На OBOZ.UA ви знайдете безліч інших варіантів рецептів пасти: