Як приготувати м’яку та хрустку картоплю в шкірці: кулінарний експерт поділилася "досконалим" способом.
Чимало користувачів визнали, що їм була потрібна така рекомендація.
Блогерка і гурманка Air Fryer Girl із 405 000 підписників в Instagram поділилася на відео своїм "ідеальним" методом приготування картоплі в мундирі у фритюрниці, пише The Mirror.
Зазначається, що цей метод дозволяє отримати м'яку картоплю з апетитною хрусткою оболонкою.
Творець відео показав, як вона готує картоплю:
Десятки тисяч людей відреагували на відео. Чимало з них визнали, що їм була необхідна така рекомендація, оскільки вони часто не могли точно визначити оптимальний час для приготування ідеально ніжної та одночасно хрусткої картоплі в шкірці.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як запекти картоплю - поради від шеф-кухарів. Опитані кулінари дали одну й ту саму пораду - перед запіканням картоплю варто відварити до м'якості, помістити в крижану ванну, щоб зупинити процес приготування, після чого приправити за смаком і відправляти запікатися.