Як швидко створити панкейки: найекономічніший рецепт.
Сніданок відіграє ключову роль у нашому щоденному ритмі, і якщо ви прагнете розпочати ранок з чогось апетитного, панкейки стануть чудовим варіантом.
Запрошуємо вас спробувати створити ці ніжні і легкі панкейки, які стануть відмінною заміною традиційним млинцям або оладкам.
Alina FooDee поділилася ексклюзивним рецептом.
Для приготування страви вам знадобляться такі інгредієнти: одне велике яйце, 10 грам ванільного цукру, 2 чайні ложки цукру, 10-20 грам вершкового масла, 130 грам молока, 130 грам борошна, 1 чайна ложка розпушувача, а також щіпка солі.
Почнемо з того, що молоко потрібно трохи підігріти. Додайте до нього вершкове масло, щоб воно розплавилося в теплому молоці. Після цього в окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем. У великій мисці збийте яйце з дрібкою солі, додайте цукор і ванільний цукор. Поступово вливайте борошно і молоко, добре перемішуючи до однорідної консистенції.
Тепер перейдемо до процесу приготування. Розігрійте сковороду на середньому вогні. Коли вона стане достатньо гарячою, викладіть частину підготовленого тіста та накрийте її кришкою. Смажте панкейки приблизно одну-дві хвилини з одного боку, поки на поверхні не з’являться бульбашки. Потім переверніть їх і готуйте ще одну хвилину до отримання золотистої скоринки. З цієї кількості тіста ви зможете приготувати близько семи-восьми смачних панкейків.
Приготовані панкейки ідеально поєднуються зі сметанкою, джемом, медом або згущеним молоком – смак просто фантастичний! Випробуйте цей рецепт, і ваші рідні залишаться у захваті.
Нагадаємо, "Мастер Шеф" Глінська поділилася простим рецептом домашніх сосисок.
Як інформує Politeka, учасниця "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася секретом, як приготувати сирники так, щоб вони стали ще більш апетитними.