Буряк - рецепти приготування: запечений або варений буряк | FoodOboz
Буряк – це один із найбільш апетитних, доступних та поживних овочів, який можна споживати у сирому, запеченому або вареному стані. Він також чудово підходить для створення різноманітних салатів і соусів.
Команда FoodOboz пропонує цінні рекомендації з приготування буряків, щоб максимально зберегти їхні корисні властивості та неперевершений смак.
Відварений буряк
Експерти зазначають, що буряки не рекомендується відварювати, оскільки після цього значна частина їх корисних речовин залишиться у воді, в якій варився овоч.
Печений буряк
Найкращий спосіб зберегти корисні речовини в буряках — це їх запікання. Для цього ретельно вимийте овоч, загорніть його у фольгу для харчових продуктів і помістіть у духовку на 40 хвилин при температурі 200°С.
Сирі буряки теж дуже корисні - з них можна приготувати надзвичайно смачний салат!
Ознайомитися з рецептами ви також можете на OBOZ.UA.