Плов: як його правильно приготувати – рецепти плову | Кулінарні новини | FoodOboz
Плов - дуже ситна та смачна страва для обіду та вечері. Варто відзначити, що готувати його можна з будь-якими овочами, м'ясом та спеціями.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом вдалого плову, з курячим філе, овочами та спеціями.
1. Поріжте куряче філе на маленькі шматочки, приправте перцем і підсмажте на рослинному маслі.
2. Додаємо подрібнену цибулю та моркву, обсмажте 10 хвилин періодично помішуючи.
3. На дно викладіть рис, залийте його окропом, щоб вода повністю покрила зерна, додайте сіль і приправи для плову. Накрийте кришкою та варіть на слабкому вогні, поки вся рідина не випарується.
4. Потім загасіть вогонь і залиште настоюватися протягом 20 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: