Сардинові котлети: як їх приготувати - рецепти домашніх страв | Кулінарні новини | FoodOboz
Котлети, приготовані в домашніх умовах, можна створювати з різних інгредієнтів, таких як м'ясо, печінка, бобові культури, гриби або крабові палички. Також чудовими варіантами стануть котлети з тунця або сардин.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, ситних котлет з пюре, з сардинами та в панірувальних сухарях.
1. Для приготування картопляного пюре важливо, щоб воно було досить густим і охолодженим; варто використовувати картоплю, приготовлену напередодні.
2. Розімніть сардину виделкою до однорідної маси. Додайте пюре та перемішайте до стану без грудочок, щоб було однорідно. Додайте потерту цибулю, яйце, сіль, перець спеції за смаком і перемішайте.
3. Додайте борошно поступово, контролюючи консистенцію суміші, щоб уникнути надлишку, і ретельно перемішайте.
4. Сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на олії з обох сторін.
Буде смачно із будь-яким гарніром!
На OBOZ.UA ви також знайдете безліч рецептів: